2012-06-07 07:30Uppdrag

Lindahl biträder i uppmärksammad fastighetsaffär

Det börsnoterade fastighetsbolaget Fastighets AB Balder har förvärvat kontorsfastigheten Malmö Lejonet 2 på Lilla Torg 1 i Malmö från Hyresbostäder i Malmö. Fastigheten har en total uthyrningsbar yta om cirka 6 000 kvm. Köpeskillingen uppgår till cirka 200 miljoner kronor.

Advokatfirman Lindahl har biträtt Hyresbostäder i Malmö med rådgivning och biträde vid avtalsförhandlingarna. Lindahls team har letts av Johan Tollgerdt som biträtts främst av Andreas Lindh.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson