2014-03-17 14:58Uppdrag

Lindahl biträder i läkemedelstransaktion

null

Advokatfirman Lindahl företrädde Intervacc AB (publ) när bolaget förvärvade samtliga aktier i Nordvacc Läkemedel AB.

Intervacc är ett svenskt forsknings- och utvecklingsföretag med fokus på vacciner inom djurhälsovård.

Nordvacc marknadsför och distribuerar vacciner, läkemedel och handelsvaror inom djurhälsa. Bolaget har, förutom huvudkontoret i Stockholm, även verksamhet i Danmark, Finland, Lettland och Litauen.

Lindahl var rådgivare till Intervacc i transaktionen. Lindahls team bestod av Thorbjörn Wennerholm, Pekka Lähdekorpi och Annika Brandt.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson