2012-09-12 14:35Uppdrag

Lindahl biträder i IT-affär

null

Lindahl biträder Deltaco AB i dess förvärv av Alcadon - MRV AB. Säljare är det amerikanska bolaget MRV Communications, Inc. Köpeskillingen uppgår till 6,5 miljoner USD.

Deltaco är en ledande distributör av IT-produkter, med särskilt fokus på datortillbehör. Alcadon är en svensk distributör/grossist av produkter för data- och telekommunikation. Köpeavtalet tecknades den 11 september 2012. Innan affären slutförs ska MRV Communications bolagsstämma godkänna transaktionen. Bolagsstämman planeras till den 11 oktober 2012.

Lindahl biträder Deltaco i transaktionen genom Johan Hessius (ansvarig delägare), Anders Moberg (projektledare) samt, bland andra, Nina Persson.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson