2013-12-13 08:30Uppdrag

Lindahl biträder i internationell läkemedelstransaktion

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt säljaren vid försäljningen av aktierna i det Helsingborgsbaserade läkemedelsbolaget Abcur AB till läkemedelsbolaget Amdipharm Mercury (AMCo). Abcur är ett läkemedelsbolag med fokus på utveckling, registrering och marknadsföring av receptbelagda och receptfria läkemedel. AMCo, som bildades genom sammanslagningen av Amdipharm och Mercury Pharma Group, har verksamhet i 112 länder och omsätter (pro forma) cirka 250 miljoner GBP per år.

Lindahls team bestod av Johan Karlefors (ansvarig delägare), Svante Liljedahl, Linda Olsson och Linda Lausson.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson