2013-10-02 12:22Uppdrag

Lindahl biträder i förvärv av fastighetskonsult

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt Fasticon AB i dess förvärv av Tom Hansson Bygg och Fastighetsutveckling AB. Tom Hansson Bygg och Fastighetsutveckling AB (THBFAB) bedriver konsult-, utvecklings- och utbildningsverksamhet inom bygg- och fastighetsbranschen från sina kontor i Kungsbacka och Uddevalla.

Fasticon bedriver, genom hel- och delägda bolag, konsultverksamhet med huvudsaklig inriktning mot fastighetsrelaterade verksamheter under det gemensamma varumärket Fasticon. THBFAB kommer att tillsammans med Fasticons nuvarande verksamhet i västra Sverige bilda Fasticon Region Väst.


Lindahls team leddes av advokaten Annika Brandt med Johan Tollgerdt som ansvarig delägare.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson