2014-01-31 12:51Uppdrag

Lindahl biträder i försäljning av byggkonsult

null

Lindahl har biträtt vid Teknikfunktion AB:s försäljning av bolagets verksamhet till WSP Sverige. Teknikfunktion bedriver projektledning inom bygg- och anläggningsområden i Skåne.

WSP är en av Sveriges ledande aktörer inom byggprojektledning med totalt 2 500 anställda. Koncernen WSP Group har över 15 000 medarbetare på fler än 300 kontor i 35 länder. Moderbolaget är noterat på Toronto Stock Exchange. 

Under det kommande året kommer de två verksamheterna att integreras och samlokaliseras i WSP:s lokaler i Malmö.

Lindahls team leddes av Annika Brandt med Johan Tollgerdt som ansvarig delägare.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson