2021-07-09 13:47Uppdrag

Lindahl biträder Heba vid förvärv av 154 nyproducerade bostäder i Enköping

Lindahl har agerat rådgivare när Heba Fastighets AB har tecknat avtal med Bergsundet gällande förvärv av 92 nyproducerade hyreslägenheter finansierade med investeringsstöd samt 62 trygghetsbostäder i nya området Älvdansen, en ny stadsdel som växer fram i centrala Enköping. Förvärvet är strukturerat som en forward funding med underliggande på fastighetsvärde på 307 Mkr.

Heba är en fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen.

Lindahl team leddes av Jan Berg som tagit hjälp av ett antal specialistkompetenser inom Lindahls fastighets- och entreprenadrättsgrupper.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.