2019-07-29 10:12Uppdrag

Lindahl biträder familjen Bergkvist vid försäljningen av Bergkvist-Insjön AB

Lindahl har biträtt familjen Bergkvist i samband med dess försäljning av sågverkskoncernen Bergkvist‑Insjön till fonden ESSVP IV (med Orlando Nordics AB som rådgivare) och dess portföljbolag Dilasso Timber AB (publ). Familjen Bergkvist, som ägt Bergkvist-Insjön AB i fyra generationer, kvarstår som delägare och tillsammans med Siljan Group AB bildar bolagen sågverkskoncernen Bergkvist-Siljan med produktion i Insjön, Mora och Blyberg. Bergkvist-Insjön koncernen har en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor och Siljan Group AB omsätter ca 1,4 miljarder kronor.

Lindahl biträde säljarna genom Gabriel Svedberg (ansvarig delägare), Emelie Carmhagen Wernoff, Helena Lindbäck, Anna Romell Stenmark och Erik Husdal.

Mer information finns att hitta här

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson