2016-04-26 14:09Uppdrag

Lindahl biträder Corline Biomedical vid nyemission

Corline Biomedical AB (publ) har genomfört en företrädesemission som tecknades till 125,4 procent. 92,2 procent tecknades med stöd av teckningsrätter och 7,8 procent tecknades utan stöd av teckningsrätter. Genom företrädesemissionen tillförs Corline cirka 25,5 MSEK före emissionskostnader. Inga emissionsgarantier har tagits i anspråk.

Corline arbetar med läkemedel inom organ- och celltransplantation, bl.a. genom den kroppsegna substansen heparin. Ytbeläggning med Bolagets egenutvecklade heparinbaserade substans syftar till att ge skydd mot skadliga immunförsvarsreaktioner vid organtransplantation, cellterapi och medicintekniska implantat.

Läs Corlines pressrelease här.

Lindahls team har bestått av Mattias Prage (ansvarig delägare, corporate finance),Erika Svensson (corporate finance), Anna Romell Stenmark och Therese Norenäs(skatt).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson