2020-12-11 11:18Uppdrag

Lindahl biträder Cibes vid förvärvet av Titan Elevators Ltd.

Lindahl har biträtt Cibes Lift Group vid förvärvet av brittiska Titan Elevators. Cibes Lift Group är en av världens främsta tillverkare av utrymmeseffektiva hissar och genom förvärvet av Titan Elevators stärker Cibes Lift Group sin närvaro i det strategiskt viktiga Londonområdet och breddar samtidigt den brittiska verksamheten till att innefatta hissmodernisering och hissar med högre hastighet.

Titan Elevators har cirka 60 anställda och erbjuder kundanpassade tjänster inom hissreparation, modernisering och underhåll. Företaget erbjuder även ett brett utbud av standardiserade och skräddarsydda hisslösningar för olika miljöer och är känt för sina skräddarsydda, exklusiva hisslösningar.

Lindahl har tillsammans med advokatbyrån RPC i Storbritannien biträtt Cibes Lift Group i förvärvet.

Lindahls team har bestått av Mårten Steen (ansvarig delägare) och Disa Almqvist.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson