2019-09-04 10:28Uppdrag

Lindahl biträder Cibes Lift Group vid förvärvet av Hiss i Skåne

Lindahl har biträtt hisstillverkningsföretaget Cibes Lift Group vid förvärvet av Hiss i Skåne AB, ett företag med verksamhet inom service, modernisering och nyinstallation av hissar. Cibes Lift Group är en av världens främsta tillverkare av lågfartshissar och genom förvärvet av Hiss i Skåne stärker Cibes sin position i regionen.

Hiss i Skåne har sitt kontor i Malmö och som snabbt har vuxit till att bli det största privatägda hissföretaget i området. Företaget har i dag närmare 30 anställda och blir ett helägt bolag inom Cibes Lift Group.

Lindahls team har bestått av Mårten Steen (ansvarig delägare), Patrik Rindstål, Emira Peterson, Olov Kling och Therese Norenäs.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson