2015-06-11 11:46Uppdrag

​Lindahl biträder Bygg-Fast vid förvärv

null

Riksbyggen förvärvar ett kvarter med 148 lägenheter av Hemfosa och Bygg-Fast samt fastigheter med byggrätter för ytterligare ca 230 lägenheter. Den planerade nyproduktionen av nya hyresrätter på Ribby Ängar i Västerhaninge kommer att utvecklas i samarbete med Bygg-Fast under de närmaste två åren. Området bebyggs i två etapper och kommer att stå klart i slutet av 2017.

Bygg-Fast är experter på fastighetsutveckling och är efter sammanslagning med Forsen tidigare i år en av landets största aktörer inom byggprojektledning.

Lindahlbiträdde Bygg-fast och säljsidan i transaktionen genom Johan Tollgerdt (ansvarig delägare), Andreas Lindh, Josefine Engbom och Vala Karimi.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson