2020-10-09 11:05Uppdrag

Lindahl biträder Bredband2 i Skandinavien AB (publ) vid offentligt uppköpserbjudande

Lindahl är legal rådgivare åt Bredband2 i Skandinavien AB (publ) i samband med deras offentliga uppköpserbjudande till aktieägarna i A3 Allmänna IT - och Telekomaktiebolaget (publ) att överlåta samtliga aktier i A3 till Bredband2.

Det totala värdet av erbjudandet uppgår till cirka 621 miljoner kronor.

Lindahls huvudsakliga team utgjordes av Ola Svanberg, Dennis Westermark, Monica Lagercrantz, Jenny Strandberg och Gustav Ahlgren.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson