2016-06-09 16:20Uppdrag

Lindahl biträder Axis i förvärv av lundabolaget Cognimatics

Axis Communications AB förvärvar samtliga aktier i Cognimatics AB, ett ledande företag med lösningar främst för butiksoptimering för detaljhandeln.

Cognimatics grundades 2003 och är ett privatägt företag med huvudkontor i Lund. Företaget har 12 anställda och erbjuder en serie av videoanalysapplikationer som används för att öka kunskapen om kunders beteende och rörelsemönster. Axis Communications AB och Cognimatics har samarbetat i flera år gällande teknik och försäljning för att kunna erbjuda integrerade lösningar till ett antal gemensamma kunder.

Advokatfirman Lindahl har biträtt Axis Communications AB i förvärvet. Lindahls team har huvudsakligen bestått av Christian Zätterström (ansvarig delägare), Zanna Kanlic och Jenny Eliasson. 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson