2021-03-23 08:28Uppdrag

​Lindahl biträder aktieägarna i Trygga Hiss i Stockholm AB vid försäljning av samtliga aktier

Lindahl har företrätt aktieägarna i Trygga Hiss i Stockholm AB vid Hissen Elektro Mekanisk Verkstad AB:s förvärv av samtliga aktier i Trygga Hiss.

Trygga Hiss, vars verksamhet grundades 2011, omsätter cirka 45 MSEK per år med en stadig tillväxt. Säljarna har mer än 30 års erfarenhet av service, reparationer och ombyggnation av hissar.

Hissen grundades år 1932 och har sedan dess vuxit stadigt. I dagsläget har Hissen 52 anställda som utför om- och nybyggnation, skötsel, service samt underhåll på hissar i Stockholm.

Lindahls team bestod huvudsakligen av Henrik Nobel (ansvarig delägare) och biträdande jurist Mikael Nagy.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.

Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Coordinator
Madeleine Johansson
Jessica Forsman
Project Manager
Jessica Forsman