2021-02-18 14:25Uppdrag

Lindahl biträder aktieägarna i Puls & Träning Sweden AB vid försäljning av samtliga aktier

Lindahl har företrätt aktieägarna i Puls & Träning Sweden AB vid Svenska N’ergy AB:s, och därigenom indirekt Novax AB:s, förvärv av samtliga aktier i Puls & Träning Sweden AB.

Puls & Träning Sweden AB, vars verksamhet grundades 2006, omsätter cirka 140 MSEK per år med en stadig tillväxt. Puls & Träning har 94 gym i Sverige fördelat på 12 städer. 

Novax är Axel Johnsons investeringsbolag och en långsiktig och aktiv partner för tillväxtbolag. Genom att investera i, stötta och utveckla små och medelstora företag är Novax med och bygger framgångsrika bolag för Axel Johnson. Novax arbetar med fyra huvudsakliga fokus-sektorer: Hälsa & Friskvård, Teknisk säkerhet, Framtidens mat, samt Digital infrastruktur för retail. Novax investeringar inkluderar bland annat ApoEx, Apohem, Bruce, Datema, Filippa K, Hedvig, Matsmart, Personalkollen, Prolupin, RCO, STC och Voyado.

Axel Johnson AB äger Novax och bygger och utvecklar lönsamma verksamheter inom handel och tjänster på den europeiska marknaden, med sammanlagt 25 000 anställda och en konsoliderad omsättning om 88 miljarder kronor. Axel Johnson AB äger bland annat bolag som Åhlens, Kicks, Dustin och Axfood.

Lindahls team bestod huvudsakligen av Henrik Nobel (ansvarig delägare) och biträdande jurist Mikael Nagy.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.

Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Coordinator
Madeleine Johansson
Jessica Forsman
Project Manager
Jessica Forsman