2012-07-19 07:42Uppdrag

Lindahl biträder ABB i förvärv av andel i CGM AB

null

Lindahl har biträtt ABB i samband med en investering i CGM Group AB i Borås. Investeringen har gjorts för att ytterligare förstärka ABB:s erbjudande inom operatörseffektivitet. CGM utvecklar och tillverkar avancerade kontrollrumsmiljöer för 24-timmarsdrift, 7 dagar i veckan.

Lindahls team har bestått av Mats Tindberg, ansvarig delägare (Corporate Finance), Petter Ingelshed, projektledare (Corporate Finance), Julia Skoog (Corporate Finance), Hanna Tilus (immaterialrätt), Erik Brändt (EU och konkurrens) samt Richard Perez (fastighet). 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson