2012-06-28 16:52Uppdrag

Lindahl biträder A-Com i förvärv av Locomotiv Action Marketing AB

null

Lindahl biträder A-Com i förvärvet av rörelsen i reklambyrån Locomotiv Action Marketing AB. I samband med detta slår A-Com samman Locomotiv med reklambyrån Wiley/Y&R under namnet Locomotiv/Wiley, som får drygt 35 medarbetare. Genom förvärvet kommer A-Com med bolagen Differ, Locomotiv/Wiley och Brand Support kunna erbjuda ett komplett utbud av tjänster inom marknadskommunikation.

Ansvarig delägare är Johan Hessius och projektledande delägare är Anna Lindstedt Coates, biträdd av Erik Königsson.

Hela pressmeddelandet från A-Com: http://www.a-com.se/sitespecific/acom/files/2012-06-20_a-com_locomotiv.pdf

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Våra 370 medarbetare, varav 250 är jurister, arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson