2012-04-13 15:28Uppdrag

Lindahl biträder A-Com AB (publ) i samband med nyemission av aktier och emission av konvertibler

Lindahl biträder A-Com AB (publ), noterat på NASDAQ OMX Stockholm, i samband med dess nyemission av aktier om cirka 40 MSEK och emission av konvertibler om cirka 15 MSEK. Emissionerna är till fullo garanterade av A-Coms huvudägare och godkändes av bolagsstämma den 30 mars 2012. Teckningsperioden i de två emissionerna löper parallellt under tiden 20 april – 7 maj 2012.

A‐Com är ett nätverk av renodlade specialistkompetenser inom marknads-kommunikation och CRM‐konsulting (Customer Relationship Management) organiserade i fristående bolag under egna varumärken.

Bolaget befinner sig sedan ett antal år tillbaka i en turnaround-process. Emissionerna genomförs som en del av processen för att stärka bolagets finansiella ställning.

Lindahl biträder A-Com i emissionerna främst genom Johan Hessius (ansvarig delägare) och Felix Boman.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Våra 370 medarbetare, varav 250 är jurister, arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson