2013-01-22 11:11Uppdrag

Lindahl biträdde Wonderleap och Eight Communications vid sammanslagning

null

Kommunikationsbyrån Wonderleaps verksamhet har slagits samman med Eight Communications. Tillsammans bildar de två bolagen reklam-, medie- och kommunikationsbyrån Wonderleap & Eight AB. Wonderleap & Eight kommer i och med sammanslagningen att bli en ledande aktör på den skånska marknaden för reklam-, medie- och kommunikationstjänster. Bolaget kommer att sysselsätta cirka 25 personer.

Advokatfirman Lindahl biträdde de båda bolagen vid sammanslagningen genom advokat Johan Herrström (ansvarig delägare) och jur kand. Anders Lindgren.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson