2013-11-21 15:07Uppdrag

Lindahl biträdde vid försäljningen av Express Gruppen

null

Advokatfirman Lindahl  biträdde vid försäljningen av serviceentreprenören Express Gruppen AB till det danska servicebolaget Allianceplus A/S. Express Gruppen har cirka 400 anställda och omsätter cirka 117 miljoner kronor på årsbasis.

Allianceplus är en av Skandinaviens ledande aktörer i servicebranschen med kunder både inom offentlig och privat verksamhet. Företaget kommer i och med förvärvet av Express Gruppen att sysselsätta 3 900 medarbetare varav 2 100 i Sverige.

Försäljningen genomfördes den 18 november 2013.

Lindahl biträdde säljaren genom klientansvarig delägare Malcolm Wiberg och Carl Christian Rösiö (corporate finance).

 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson