2012-11-21 08:00Uppdrag

Lindahl biträdde vid försäljning av patienthotellet vid Danderyds sjukhus

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt Strandhotellet i Kevinge AB vid försäljningen av patienthotellet vid Danderyds sjukhus till fastighetsbolaget Hemsö. Köpeskillingen uppgick till cirka 77 miljoner kronor. Fastigheten består av 3 200 kvadratmeter uthyrningsbar yta och tillträde sker omgående.

Maria Ingelsson var ansvarig delägare i transaktionen med biträde av Anna Lindbäck, båda vid Lindahls Uppsalakontor.

Mäklare i affären var Ingemar Marklund, SkandiaMäklarna Kommersiella Fastigheter.  

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson