2014-09-29 14:00Uppdrag

Lindahl biträdde spelbolaget Starbreeze i förvärvet av Geminose

null

Advokatfirman Lindahl biträdde som svenska legala rådgivare det stockholmsbaserade spelföretaget Starbreeze AB när bolaget förvärvade det amerikanska bolaget Geminose Inc. Genom förvärvet utökar Starbreeze sin produktserie med ”Geminose” som är ett koncept där leksaker kombineras med dator- och tv-spel. Samtidigt förstärker Starbreeze sin kompetens inom mobila plattformar. Som en del i transaktionen har 4 606 778 nya aktier i Starbreeze emitterats.

Lindahls team i transaktionen bestod av Mikael Smedeby, John Engholm samt Marcus Andersson.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson