2013-02-20 10:35Uppdrag

Lindahl biträdde Söderport Fastigheter vid försäljning av bilprovningsfastigheter

null

Söderport Fastigheter AB, som ägs av det noterade fastighetsbolaget AB Sagax (publ) samt Hemfosa Fastigheter AB, har avyttrat bilprovningsfastigheter omfattande 32 500 kvadratmeter till Carlqvist Bil Aktiebolag.

Försäljningen avser samtliga fastigheter i ett geografiskt område med tyngdpunkt i Småland och Västergötland. Det underliggande fastighetsvärdet är 146 miljoner kronor.

Advokatfirman Lindahl biträdde Söderport Fastigheter AB i transaktionen genom Johan Hessius (ansvarig delägare), Monika Hager (projektledare) samt Sanja Sjögren.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson