2020-11-26 13:30Uppdrag

Lindahl biträdde Signatur fastigheter AB (publ) vid fastighetsförvärv i Helsingborg

Signatur Fastigheter AB (publ) har i en bolagsaffär förvärvat två hyresfastigheter nära Knutpunkten i Helsingborg.

Fastigheterna har en uthyrningsbar area om 2 335 kvm och inhyser en mix av lägenheter och lokaler. Tillträde sker i mitten av december 2020.

Förvärvet finansieras delvis genom en riktad emission av B-aktier i Signatur Fastigheter AB (publ) om 17,60 SEK per aktie och resterande genom banklån och egna medel.

Advokatfirman Lindahls team bestod av Anders Adielsson och Josefine Engbom.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.

Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Coordinator
Madeleine Johansson
Jessica Forsman
Project Manager
Jessica Forsman