2019-07-16 10:07Uppdrag

Lindahl biträdde säljarna vid försäljningen av majoriteten av aktierna i Strusoft AB inklusive dotterbolag till Vind AS

Lindahl biträdde säljarna vid försäljningen av majoriteten av aktierna i Strusoft AB inklusive dotterbolag till Vind AS. Strusoft AB är en ledande leverantör av programvara för strukturanalys, design och processhantering och erbjuder högspecialiserade mjukvaruverktyg till framförallt byggföretag, ingenjörsfirmor och konsultföretag. StruSoft omsatte 83 miljoner kronor år 2018 och har cirka 120 anställda i Norden, Ungern, Indien, Filippinerna och Storbritannien.

Lindahls team bestod av Thorbjörn Wennerholm (ansvarig delägare) och Michelle Berglund (corporate, M&A).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson