2013-01-11 10:13Uppdrag

Lindahl biträdde Sagax vid förvärv av lagerfastigheter

null

Sagax Invest AB, ett dotterbolag till AB Sagax (publ), har via bolagsköp förvärvat två lagerfastigheter från Logistikfastigheter Fast Food AB till en sammanlagd köpeskilling om cirka 570 miljoner kronor. Fastigheterna är belägna i Haninge utanför Stockholm samt i Borlänge och båda används för livsmedelsdistribution. Totalt omfattar fastigheterna 71 000 kvadratmeter uthyrningsbar area.

Advokatfirman Lindahl biträdde Sagax i transaktionen genom Johan Hessius (ansvarig delägare) och Monika Hager (Corporate Finance). 


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson