2013-01-03 09:30Uppdrag

Lindahl biträdde Peab vid byggrättsaffär

null

Advokatfirman Lindahl biträdde det noterade bygg- och anläggningsföretaget Peab då bolaget tillsammans med Folksam förvärvade KF Fastigheters andel i Kvarnholmen Utveckling AB samt ytterligare ett bolag innehållande byggrätter. Förvärvet görs av ett nybildat gemensamägt bolag som efter förvärvet äger 50 procent av Kvarnholmen Utveckling AB. Resterande 50 procent ägs av JM.

Kvarnholmen Utveckling AB har till uppgift att utveckla byggrätter för produktion av ca 1 500 nya lägenheter.

Lindahl biträdde i affären genom Johan Hessius (ansvarig delägare) och Jörgen Möller (projektledare).


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson