2012-12-03 11:11Uppdrag

Lindahl biträdde Latour i industritransaktion

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt Investment AB Latour, när bolaget, via Latour Industries AB, avyttrade Pressmaster AB till det tyska bolaget Phoenix GmbH & Co KG.

Pressmaster är en ledande tillverkare av precisionsverktyg för bearbetning av elektriska kablar. Bolaget omsätter cirka 100 miljoner kronor årligen och har cirka 90 anställda. Phoenix Contact är en världsledande tillverkare av komponenter, system och lösningar inom elektrisk anslutningsteknik och industriell automation.

Lindahls arbete i transaktionen leddes av Olof Thorsell

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson