2011-11-22 08:00Uppdrag

Lindahl biträdde ITT Corporation vid uppdelning av verksamheten

Lindahl biträdde ITT Corporation (NYSE: ITT) vid uppdelning av dess verksamhet i tre fristående bolag – Xylem, ITT Exelis och ITT som alla noterades på New York-börsen den 31 oktober 2011.

Det svenska dotterbolaget Xylem Water Solutions AB (tidigare ITT Water and Wastewater AB) är numera en del av Xylem Inc. med huvudkontor i USA. Xylem är ett globalt vattenbolag som fokuserar på vatten- och pumpteknik. Xylemkoncernen har mer än 12 000 anställda i 150 länder och omsatte 3,2 miljarder dollar år 2010.

Lindahls team bestod av Malcolm Wiberg, Ginta Ahrel, Margarita Skeppstedt och Rafail Poumeyrau.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankat inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Våra 370 medarbetare, varav 250 är jurister, är baserade vid våra kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Uppsala och Örebro. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se och facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson