2012-10-15 14:03Uppdrag

Lindahl biträdde Inter IKEA Investments vid investering i Ryds Bilglas

null

Advokatfirman Lindahl biträdde Inter IKEA Investments i samband med förvärv av 40 procent av aktierna i Ryds Bilglas AB. Ryds Bilglas AB är en snabbt växande aktör inom bilglasbyten med 110 verkstäder. 

Affären är villkorad av godkännande från konkurrensmyndighet. 

Lindahls team bestod av Peter Lilja (ansvarig delägare), Lina Neuwirth (corporate finance), Erik Brändt (konkurrensrätt), mfl. 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson