2013-04-11 15:30Uppdrag

Lindahl biträdde Boxon vid förvärvet av etikettföretaget BEAB

null

Förpackningsbolaget Boxon fortsätter att växa och har förvärvat 70 procent av etikett- och systemföretaget BEAB. Bolaget som är baserat i Borås omsätter ca 85 Mkr och har 45 anställda.

Målet med förvärvet är att ytterligare bredda helhetserbjudandet inom området förpackningslösningar. Boxon erbjuder redan idag avancerad produktmärkning, såsom bläckstråle- och lasermärkning via sitt affärsområde Boxon Mark. Genom förvärvet av BEAB kommer affärsområdet för märkning och spårbarhet att öka med 85 Mkr till 150 Mkr.

Advokatfirman Lindahl biträdde Boxon vid förvärvet genom Charlotta Hallgren (projektledare), Svante Liljedahl, Linda Olsson samt Magnus Ramberg (ansvarig delägare).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson