2013-03-13 13:30Uppdrag

Lindahl biträdde Boxon vid försäljning av fastighet

null

Boxon, ett nordiskt företag med inriktning på förpackningslösningar och huvudkontor i Helsingborg, har sålt en fastighet på 11 500 kvm till Nordic Real Estate Partners (NREP). Fastigheten är belägen öster om Eskilstuna och har direkt anslutning till motorvägen. Boxon kommer även i fortsättningen att använda fastigheten och har tecknat ett hyreskontrakt med den nya ägaren.

Advokatfirman Lindahl biträdde Boxon i försäljningen genom Charlotta Hallgren (projektledare) samt Magnus Ramberg (ansvarig delägare).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson