2012-10-09 09:59Uppdrag

Lindahl biträdde Boule Diagnostics vid ägarspridning

null

Lindahl har agerat legal rådgivare till Boule Diagnostics AB, noterat på NASDAQ OMX Stockholm, i samband med den ägarspridning som slutfördes den 5 oktober 2012, innebärande att sex av Boule Diagnostics grundare minskade sitt innehav i bolaget med 260 000 aktier, motsvarande 5,5 procent av det totala antalet röster och aktier i bolaget. Ägarspridningen riktades till privata investerare i Sverige och är ett led i ambitionen att skapa förutsättningar för en ökad likviditet i handeln med bolagets aktie. Intresset för ägarspridningen var stort.  

Lindahls team bestod av Per Hedman (M&A och Life Science) och Annika Andersson (Kapitalmarknad och Publik M&A).

Boule Diagnostics är ett snabbväxande diagnostikbolag som utvecklar, tillverkar och säljer system och förbrukningsvaror för blodcellräkning (hematologi) till den öppna sjukvården.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson