2011-12-13 10:40Uppdrag

Lindahl biträdde Arkitektkopia vid förvärvet av CM Gruppen

Arkitektkopia AB har förvärvat samtliga aktier i CM Gruppen AB i Stockholm. CM Gruppen omsätter cirka 60 miljoner kronor per år och har ett fyrtiotal anställda. Företaget erbjuder alla typer av tryck med kompletterande tjänster.

Arkitektkopiaföretagen får genom förvärvet en bredare kundbas, en större produktportfölj och ser i och med detta ökade möjligheter att snabbare nå ut med företagets innovativa molntjänster. Arkitektkopiaföretagen når efter förvärvet en omsättning på nära 400 miljoner kronor.

Advokatfirman Lindahl biträdde Arkitektkopia i transaktionen genom Michael Nyman (ansvarig delägare), Liv Färndahl och Philip Stragne

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankat inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Våra 370 medarbetare, varav 250 är jurister, är baserade vid våra kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Uppsala och Örebro. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se och facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson