2016-04-26 13:51Uppdrag

​Lindahl avancerar i ledande ranking

När Chambers & Partner presenterar sin världsledande ranking över Europas främsta advokatbyråer står det klart att Advokatfirman Lindahl tar nya kliv framåt. Lindahl rankas som nummer ett inom en rad områden som är avgörande för innovativa tillväxtbolag, som till exempel telekom, media, teknologi, life science, immaterialrätt, energi, naturresurser, transport och offentlig upphandling.

- Det är väldigt glädjande att läsa att de satsningar vi gjort för att till största möjliga nytta för framtidens kunskapsföretag uppskattas av klienterna. Våra framskjuta placeringar är särskilt viktiga eftersom de kommer inom en rad områden som kan avgöra framgången för morgondagens näringsliv, säger Eva-Maj Mühlenbock, vd för Advokatfirman Lindahl.

I Chambers finns fler fina omnämnande om Lindahl. Ett exempel som beskriver byrån väl: "Lindahl has the kind of lawyers I like - they solve problems."

Lindahl fortsätter sina satsningar för att bli en ännu bättre affärspartner genom satsningar på kunskapsutveckling digitalisering och en nära, rakt och tydligt klientbemötande.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson