2013-05-14 13:58Uppdrag

Lindahl avancerar i Chambers Europe och Legal 500 ranking

null

Advokatfirman Lindahl rankas i topp inom byråns spetskompetensområden life science, immaterialrätt, teknologi, media och telekom och klättrar i rankingen inom ett flertal områden. I år är även ännu fler av Lindahls jurister rankade och har fått fina omdömen.

I Chambers Europe är Lindahl rankade i högsta nivån inom immaterialrätt, TMT (teknologi/IT, media och telekom), Life Science, shipping och offentlig upphandling. Lindahl är därmed topplacerad inom hela fem områden av femton. Nytt för i år är även att Lindahl är rankade inom arbetsrätt samt kapitalmarknadsrätt och behåller förra årets höjda ranking inom fastighetsrätt.

Även i Legal 500s ranking har Lindahl fortsatt att förbättra sina resultat inom flera områden och behåller samtliga topplaceringar från förra året. Inom IT och telekom, immaterialrätt och media samt shipping är Lindahl precis som förra året rankade i den högsta kategorin, och Lindahl klättrar till näst högsta nivån inom Corporate & commercial, Dispute resolution och Energy. Lindahl avancerar även inom miljörätt. Alla tidigare avancemang i de två stora rankinginstitutets genomgångar försvaras, som t ex inom kapitalmarknadsrätt, förvärv och överlåtelser, EU- och konkurrensrätt.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson