2013-11-29 09:49Uppdrag

Lindahl är Årets Advokatbyrå 2013

Advokatfirman Lindahl har utsetts till Årets Advokatbyrå 2013 i klassen för stora byråer, när analysföretaget Regi genomförde branschstudien Årets Advokatbyrå.

Förutom vinsten i huvudkategorin kunde Lindahl glädjas över nomineringar i samtliga tre kategorier där byrån kunde nomineras. Utmärkelsen innebär att Lindahl befäster sin position som en av de absolut ledande byråerna i landet.

– Vi har ett konsekvent uppträdande och en tydlig kommunikation, såväl mot klienter och marknaden som internt, och det ger oss en styrka när vi ska berätta vad Lindahl är, vad som utmärker oss och vart vi är på väg. Jag tror det bidrar starkt till att vi når så långt i denna typ av undersökningar år efter år. Det är kul att det uppskattas, kommenterar Mikael Smedeby, vd på Lindahl.

Om studien
Årets Advokatbyrå är Sveriges största branschstudie för advokatbyråer specialiserade inom affärsjuridik och syftar till att undersöka hur nöjda klienter är vid köp av affärsjuridiska tjänster. I underlaget ingick svar från fler än 1 000 större köpare av juridiska tjänster.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson