2013-02-04 08:00Uppdrag

Lindahl ännu starkare inom life science

null

Advokatfirman Lindahl är den ledande affärsjuridiska rådgivaren inom life science i Sverige. Nu stärks profilen ytterligare genom rekryteringen av Anders Burén, tidigare chefsjurist på AstraZeneca, till kontoret i Stockholm.

– Anders har en lång erfarenhet från branschen, inte minst genom sina 16 år på AstraZeneca, berättar Erik Bergenstråhle, Managing Partner på Lindahl i Stockholm. Med sina insikter och erfarenheter kommer han vara ett värdefullt tillskott till vår redan ledande kompetensgrupp inom life science.

Anders Burén har djup kompetens om de strategiska överväganden som görs inom life science-bolag, ett starkt internationellt perspektiv, spetskompetens om branschens olika avtal, samt gedigen erfarenhet av branschens regulatoriska och marknadsrättsliga frågor.

– Det ska bli mycket spännande att komma till Lindahl, säger Anders Burén, nybliven Senior Counsel på Lindahl i Stockholm. Deras anseende i vår bransch är högt. Jag vill tillföra viktiga erfarenheter från de globala partneringstrukturer som jag arbetat med. Det som lockar är också de ambitioner som Lindahl har med sin verksamhet och sin rådgivning. De agerar på ett sätt som jag efterlyste som köpare.

Lindahl är rankade i högsta kategorin inom life science av det ledande rankinginstitutet Chambers & Partners. Läs omdömena om Lindahl här. Nu stärks alltså Lindahls erbjudande ytterligare inom alla områden av life science-juridiken.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson