2013-10-15 11:00Uppdrag

Lagen som är vidare i Business Law Challenge från Stockholms universitet

Natten till måndag avslutades urvalstestet i Business Law Challenge, Sveriges största studenttävling i affärsjuridik. I år var intresset rekordstort. Totalt anmälde sig fler än 200 studenter från landets juristutbildningar till tävlingen. Nu ska de sex lagen med bäst resultat i urvalstestet från respektive universitet tävla vidare i en lokal deltävling innehållande både utbildningar och förhandlingar med jury.

Från Stockholms universitet har följande lag kvalificerat sig till deltävlingen som startar den 23 oktober:

Anna Bergmark & Fredrik Morfeldt
Dag Eresund & Fredrik Wevle
Dag Nyström & Anton Larsson
Sofia Linder & Simuzar Sadyhova
Andreas Hallbeck & Alexander Pflücker-Johles
Martina Sterner & Anna Eneroth

Business Law Challenge arrangeras av Advokatfirman Lindahl. Slutfinalen går av stapeln den 13-14 november i Stockholm. Priset i tävlingen är fyra veckors betalt internship på Microsoft samt fyra veckors betald sommarnotarietjänst på Lindahl under sommaren 2014. Vinnaren erövrar även titeln ”The Business Law Student of the Year 2013”.

Advokatfirman Lindahl vill tacka alla som varit med och tävlat för fina insatser!

Läs mer på www.businesslawchallenge.se

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson