2018-06-04 09:13Uppdrag

K-Fastigheter förvärvar en väl sammansatt fastighetsportfölj innehållande cirka 170 lägenheter i centrala Hässleholm

K-Fastigheter förvärvar en väl sammansatt fastighetsportfölj innehållande cirka 170 lägenheter i centrala Hässleholm. Portföljen består av fem välbelägna hyresfastigheter omfattande cirka 11 200 kvm uthyrningsbar area där cirka 90 % är hänförligt till bostäder. Säljaren har uppfört byggnaderna under 1960-talet och i egen regi. Portföljen har ett bedömt hyresvärde på cirka 10,4 mkr motsvarande cirka 925 kr/kvm.

K-fastigheter grundades år 2010 med fullt fokus på effektiv bebyggelse samt långsiktig förvaltning av egna bostäder och kommersiella lokaler. K-Fastigheter arbetar huvudsakligen med förvaltning, byggnation och projektutveckling och äger fastigheter runt om i hela Sverige med målet att erbjuda marknadens mest attraktiva bostäder.

Vi är mycket hedrade över att ha fått möjligheten att ta över fastighetsportföljen. Vi ska göra vårt allra yttersta för att fortsätta att ta väl hand om såväl hyresgäster som fastigheterna, säger Jacob Karlsson, VD K-Fastigheter.

Advokatfirman Lindahl och Widehov Konsult AB har varit säljarens rådgivare. 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/AdvokatfirmanLindahl/


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson