2013-11-01 13:00Uppdrag

Här är alla finalister i Business Law Challenge 2013

Totalt 72 juriststudenter tog sig vidare från kvaltävlingen på webben till de lokala deltävlingarna. Efter två intensiva dagar med både utbildningar och tävlingsmoment har tolv studenter från juristprogrammen vid universiteten i Göteborg, Lund, Stockholm, Umeå, Uppsala och Örebro tagit sig vidare till finalen i Business Law Challenge.

– Jag har sett fram emot den här delen av tävlingen ända sedan förra året. Med det intresse vi sett för tävlingen i år har jag stora förhoppningar om en riktigt spännande final, säger Mikael Smedeby, vd på Lindahl.

Under finaldagarna kommer fokus att ligga på affärsjuridisk förhandling. Vinnaren utses av en jury bestående av Mathias Strand, chefsjurist Microsoft, Markus Granlund, vd Semcon, Johan Axel-Nilsson, chefsjurist i Europa för Electronic Arts, Mikael Smedeby, vd Lindahl, samt Lindahldelägarna Olof Nyström och Johan Tollgerdt.

Här är finalisterna:

Göteborgs universitet
Daniel Lennartsson
Astrid Gustafsson

Lunds universitet
Nils Fredrik Dehlin
Niklas Grabowski

Stockholms universitet
Fredrik Wevle
Sofia Linder

Umeå universitet
Caroline Latvaniemi
Peter Olivecrona

Uppsala universitet
Joonas Myllynen
Fredrika Bladh

Örebro universitet
Peter Markendahl
Sandra Gustavsson


Business Law Challenge arrangeras av Advokatfirman Lindahl. Slutfinalen går av stapeln den 13-14 november i Stockholm. Priset i tävlingen är fyra veckors betalt internship på Microsoft samt fyra veckors betald sommarnotarietjänst på Lindahl under sommaren 2014. Vinnaren erövrar även titeln ”The Business Law Student of the Year 2013”.

Läs mer på www.businesslawchallenge.se

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson