2012-06-15 13:30Uppdrag

Guldmedalj till Lindahl – Nordens främsta advokatbyrå

– Priset är ett tecken på att vårt metodiska arbete är rätt och uppskattas på marknaden. Lindahl växer, frodas och lockar allt fler intressanta klienter. Medaljen tillhör alla duktiga medarbetare på Lindahl, som var och en gör värdefulla bidrag till vår framgång, säger Mikael Smedeby, VD på Lindahl.

Juryn som tilldelade Lindahl guldmedaljen bestod av bolagsjurister från ett antal stora bolag från hela världen. Juryn granskar de nominerades klientfokus, servicenivå och styrkan i de juridiska kompetenserna.

Konkurrensen var hård och bland silvermedaljörerna fanns många framstående branschkollegor. 2011 delades guldmedaljen av Plesner och Vinge. Lindahl har nyligen även vunnit undersökningsföretaget Regis pris som ”Bästa affärspartner” i den årliga branschstudien Årets Advokatbyrå.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Våra 370 medarbetare, varav 250 är jurister, arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson