2015-02-19 10:05Uppdrag

God utveckling för Lindahl under 2014

null

Advokatfirman Lindahl fortsätter att visa en god tillväxt. Omsättningen för 2014 var 632 miljoner kronor, vilket innebär att Lindahl fortsätter den starka tillväxttrend som utmärkt byrån det senaste decenniet.

– Under året blev vi ännu lite bättre och mer effektiva. Vi lyckas kombinera djup juridisk kompetens och lång erfarenhet av olika branscher med en rak och tydlig rådgivning som utgår från klientens affärsmål. Vår utveckling visar att klienterna uppskattar vår rådgivning. Det handlar om juridik med affärsnytta, och det kommer att fortsätta vara Lindahls löfte till marknaden, säger Eva-Maj Mühlenbock, verkställande delägare på Advokatfirman Lindahl.

Omsättningen för 2014 innebar en ökning med tre procent jämfört med föregående år. Omsättningen per jurist och delägare ökade med åtta respektive nio procent, vilket innebär en god tillväxt och fortsatt god lönsamhet för byrån. Lindahls medarbetare arbetar vid sex kontor i landet och två tredjedelar av medarbetarna är jurister. Byrån arbetar med alla typer av affärsjuridiska uppdrag, men särskilt på uppdrag från klienter i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher.

Kompetensen inom Lindahl är bred, och alla områden bidrar starkt till lönsamheten, vilket skapar en stabil och uthållig bas för verksamheten. Lindahl är ledande inom bland annat immaterialrätt, life science, telekom, media, teknologi/IT och processer. Firman har även en bred kapacitet, samt lång och gedigen erfarenhet inom områden som fastigheter, bank & finans, kapitalmarknad och transaktioner.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson