2016-10-03 14:20Uppdrag

Från EA DICE, H&M, Microsoft, Spotify och Lindahl - här är finaljuryn för Business Law Challenge 2016

null

Business Law Challenge är Sveriges största casetävling inom affärsjuridik och anordnas av Advokatfirman Lindahl. För sjätte året i rad tävlar de vassaste juriststudenterna runt om i landet om den prestigefyllda titeln ”Business Law Student of the Year”. De tävlande utbildas först av erfarna jurister från Lindahl och får sedan under praktiska moment tävla i bl.a. analys, avtalsskrivande och förhandlingsteknik. Deras insatser bedöms av en välmeriterad jury, bestående av ledande personer från näringslivet tillsammans med delägare på Lindahl. I år har vi väldigt spännande personer i finaljuryn, som med erfarenhet från olika framtidsbranscher tillsammans skapar en bra bredd i den bedömning som kommer att göras när årets vinnare ska utses.

I år består finaljuryn i Business Law Challenge av följande personer:

Fredrik Björkstedt, legal counsel, H&M

Jessica Van Dyke, senior legal counsel, DICE

Anna Mirsch, legal counsel, Spotify

Mathias Strand, Head of Legal, Microsoft

Cecilia Rehn, partner, Advokatfirman Lindahl (Malmö)

Per Frisack, partner, Advokatfirman Lindahl (Göteborg)

Anders Moberg, partner, Advokatfirman Lindahl (Stockholm)

Anna Romell Stenmark, partner, Advokatfirman Lindahl (Uppsala)

Läs mer om tävlingen på www.businesslawchallenge.se 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson