2017-02-01 10:28Uppdrag

​Framåtblickande Lindahl slår rekord under 2016

Advokatfirman Lindahl fortsätter att visa en stark tillväxt. Omsättningen för 2016 summeras till 676 miljoner kronor, vilket innebär att Lindahl återigen sätter nytt omsättningsrekord.

– Vi fortsätter gå starkt framåt i takt med att allt fler klienter väljer Lindahl som sin affärsjuridiska partner. För oss innebar 2016 en ytterligare utveckling av vår rådgivning som är tydligt anpassad för varje klients behov. Samtidigt fördjupade våra många duktiga medarbetare sina kunskaper inom olika branscher och kompetenser, säger Christoffer Gramming, ordförande på Advokatfirman Lindahl.

Lindahls uppdrag är att utveckla människor för framgångsrika affärer. Det gäller såväl medarbetarnas utveckling till ännu bättre rådgivare som att bidra till utveckling av klienternas affärer för att skapa värden och konkurrenskraft.

– Utvecklingen stärker oss i vårt engagemang för att fortsätta framtidssäkra vår rådgivning och därigenom även klienternas affärer. Vi har de bästa och mest engagerade medarbetarna, vilket krävs för att kunna leverera den bästa rådgivningen till våra spännande och innovativa klientföretag. Det är glädjande att det uppskattas av klienterna, säger Christoffer Gramming.

Omsättningen för 2016 innebar en ökning med omkring nio procent jämfört med föregående år. Lindahl har idag omkring 400 medarbetare, vara två tredjedelar är jurister, på sex kontor i landet. Lindahl kommer fortsätta att stå för hög kompetens som levereras på ett rakt och tydligt sätt, fritt från nonsens.

Kompetensen inom Lindahl är bred, och alla områden bidrar starkt till lönsamheten, vilket skapar en stabil och uthållig bas för verksamheten. Lindahl har ett heltäckande erbjudande inom affärsjuridikens alla stora områden, samt spetskompetens inom bland annat life science, immaterialrätt samt informations- och kommunikationsteknologi (ICT). Lindahls internationella erfarenhet är omfattande.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson