2017-09-25 11:24Uppdrag

Ett ännu modernare Lindahl

Advokatfirman Lindahl kommer bli ännu modernare framöver. Anledningen är att byrån på ett ännu rakare och tydligare sätt vill visa vilka Lindahl är och vilken nytta som tillförs genom framtidssäkrad affärsjuridisk rådgivning. En ny logotyp, ny hemsida och ett nytt varumärke som kommer genomsyra all kommunikation framöver är uttrycket för en ambition att vara till ännu större nytta för klienterna.

- I en snabbrörlig värld räcker det inte med att hänga med, säger Tobias Wåhlén, COO med ansvar för kommunikation på Advokatfirman Lindahl. Det handlar om att ligga steget före, att vara förberedd inför det som händer härnäst. Samhället behöver fler och bättre affärer för att må bra. Med juridiken som medel och ett långsiktigt tankesätt, kan Lindahls jurister nå det verkliga målet – att låta klienternas affärer nå sin fulla potential.

Vi förbereder oss och våra klienter på framtiden med hjälp av lagar och kontrakt, en bred expertis fördelad på många människor, lång erfarenhet kring affärsjuridik men även viljan att hela tiden utveckla juridiken så att den klarar även morgondagens krav. Rådgivning med fokus på framtiden och klienternas affärer, inte våra paragrafer. Det Lindahl vill ge sina klienter är lösningar som håller över tid – raka svar, no nonsense.

- Vi blickar framåt och gör det viktiga och komplicerade så enkelt som möjligt, fortsätter Tobias Wåhlén. På så vis kan vi ge en rådgivning som på bästa säkrar affärerna – idag, i morgon och under en lång tid framöver. Vi kallar det framtidssäkrad juridik. Vi är fortfarande Lindahl. Men nu tittar vi ännu längre fram – för klienternas skull.

Läs mer på vår helt nya hemsida www.lindahl.se

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson