2015-05-18 10:18Uppdrag

​Connect Öst utser Advokatfirman Lindahl till Årets Partner

null

Advokatfirman Lindahl har utsetts till Årets Partner av Connect Öst. Lindahl vinner priset för att med stort personligt och organisatoriskt engagemang, spetskompetens och kreativa insatser ha deltagit i Connect Östs olika insatser under 2014.

Connect Öst är en ideell förening som sammanför entreprenörer med kunskap och kapital. Lindahl stöttar Connect Öst för att bidra till nystartade företags konkurrenskraft och därmed förbättra Sveriges konkurrenskraft. Genom samarbetet får Lindahls engagerade medarbetare nya kunskaper och perspektiv genom att utbyta tankar, erfarenheter och klokskap med drivna entreprenörer och experter inom olika kompetensområden.

Under 2014 har en grupp bestående av nio medarbetare på Lindahl under ledning av advokat Petter Ingelshed i Stockholm deltagit i ca 20 aktiviter, bland annat kompetenspaneler och seminarier.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson