2014-01-24 09:48Uppdrag

Business Law Challenge 2013 största tävlingen hittills – nu lanseras filmen

Sveriges största tävling i affärsjuridik, Business Law Challenge, fortsätter att växa. 2013 års tävling var den största hittills med fler än 200 tävlande juriststudenter. Fredrika Bladh från Uppsala universitet
lyckades genom starka prestationer vid förhandlingsbordet kamma hem segern i finalen i Stockholm i november förra året. Därmed kan hon under 2014 se fram emot fyra veckors betalt internship på Microsoft samt fyra veckors betald sommarnotarietjänst på Advokatfirman Lindahl.

I väntan på nästa upplaga av Business Law Challenge lanseras nu filmen från 2013 års tävling. I filmen får du på fyra minuter en bild av hur tävlingen går till och vilket uppskattat komplement till universitetens juridikutbildningar den är bland både tävlande och jury.

Se den på Lindahls YouTube-kanal eller direkt här på MyNewsdesk.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson