2013-12-09 12:00Uppdrag

Advokatfirman Lindahl rekryterar ny delägare

Advokatfirman Lindahl förstärker sin bank- och finansgrupp genom rekryteringen av Dennis Hansson.

Dennis Hansson kommer närmast från Linklaters Advokatbyrå, där han varit verksam sedan 2004. Dennis har huvudsakligen arbetat med bank- och finansrelaterade ärenden, med fokus på förvärvsfinansiering och workouts. Han har en omfattande erfarenhet från svenska och internationella affärer på lånemarknaden och han har ett brett kontaktnät i marknaden.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Dennis Hansson till vår byrå. Med sin gedigna erfarenhet och trevliga person kommer han att komplettera och förstärka vårt erbjudande inom bank och finans och ge oss en ännu tydligare profil på det området, säger Malcolm Wiberg, Stockholmskontorets managing partner.

– Jag är oerhört glad för att ha fått den här möjligheten och jag ser väldigt mycket fram emot att få börja på Lindahl. Det ska bli fantastiskt spännande att få lära känna en ny verksamhet och alla nya kollegor. Jag hoppas att jag kommer kunna ta med mig de bästa erfarenheterna som jag har fått på Linklaters och bidra till att utveckla verksamheten inom ramen för den kultur som finns på Lindahl, säger Denis Hansson.

Dennis Hansson planeras inträda som delägare och arbeta vid Lindahls Stockholmskontor med start den 1 januari 2014.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson